Hauskinta kuntoilua ikinä!

Muutama viikko sitten halusimme miehen kanssa jotain vähän erikoisempaa yhteistä tekemistä ja päätimmekin mennä seikkailupuisto Zippy -kiipeilypuistoon, joka sijaitsee Helsingin Huopalahdessa.

Zippy on luontoon rakennettu seikkailupuisto, jossa on eritasoisia tehtäväratoja. Tehtäväradoissa edetään erilaisten vaijeri- ja köysitehtävien avulla. Ratojen haastavuus on määritelty värien mukaan. Aikuisten ratoja pääsevät ylittämään yli 140cm henkilöt ja sitä lyhyemmät ja alle 60kg pääsevät myös lastenradalle.

Valitettavasti meillä kummallaakaan ei ollut vetoketjullisia taskuja, joten kännykkää ei voinut ottaa mukaan eikä varsinkaan kameraa. Eli emme saaneet kiipeilystä kuvia.

Zippy

Aluksi kävimme harjoitusradan läpi, jossa henkilökunta opasti, miten radoilla liikutaan turvallisesti. Alun kankeuden jälkeen suojavarusteiden käsittely ja radoilla eteneminen sujuivat jo paremmin.

Ensimmäisellä radalla tuntui jo, että voisin lähteä kotiin 😀 Korkeuteen kesti tottua ja vaijeriliu’uissa tuntui vaikealta hypätä. Loppujen lopuksi pitkät liu’ut olivatkin kaikista hauskimpia. Ehdimme edetä toiseksi vaikeimmalle eli punaiselle radalle ennen sulkemisaikaa. En kyllä tiedä olisinko selvinnyt mustasta eli vaikeimmasta radasta. Eräs kävijöistä jäi jumiin aika pitkäksi aikaa juuri mustalle radalle.

Harmi kun ei ole nyt kuvia laittaa! Käykää ihmeessä kokeilemassa. Kiipeily oli todella hauskaa ja henkilökunta mukavaa ja he opastivat tarpeen vaatiessa. Lisätietoa ja kuvia radasta löytää täältä.

Oletko sinä käynyt Zippy -kiipeilypuistossa? Mitä tykkäsit?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Mitä vaaditaan pysyvään elämäntapamuutokseen?Onko ikä esteenä unelmien toteuttamiselle? Miten helpottaa kirjoitus- tai luku-urakkaa? Kannattaako unelmatyötä tavoitella? Täydellisen elämän suorittaminen Kun ei mahdu yhteen lokeroon Epäilijät ja jarruttelijat Kritiikki ei ole kateutta Lifestyleblogimainen avautuminen

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta